Javni poziv za učešće na konsultativnom sastanku povodom izrade Trećeg akcionog plana Partnerstva za otvorenu upravu u Nišu

Građanske inicijative, zajedno sa Media i reform centrom Niš u ime konzorcijuma organizacija civilnog društva, a u saradnji sa Ministarstvom za državnu upravu i lokalnu samoupravu, pozivaju Vas na prvi u seriji konsultativnih sastanaka povodom izrade Trećeg akcionog plana Partnerstva za otvorenu upravu u Republici Srbiji.

Sastanak se organizuje u cilju širenja konsultativnog procesa i uključivanja svih zainteresovanih organizacija civilnog društva, poslovne zajednice i medija u proces izrade i praćenja Trećeg akcionog plana Partnerstva za otvorenu upravu za period od 2018. do 2020. godine, koji bi trebalo da bude usvojen do kraja godine.

Prvi od tri sastanka održaće se u petak, 5. oktobra 2018, od 11 do 14 časova u Media i reform centru Niš (Obrenovićeva 38).

Pozivaju se sve zainteresovane organizacije civilnog društva, predstavnici biznis sektora i medija da uzmu učešće u konsultativnim sastancima kako bi se osigurala puna participacija i transparentnost u procesu usvajanja Akcionog plana.

Prijavljivanje se vrši slanjem mejla na [email protected] i [email protected] najkasnije do 4. oktobra u 12 časova.

Konzorcijum organizacija koje su dobile podršku za partnersko učešće u izradi Trećeg akcionog plana Partnerstva za otvorenu upravu od Trust Fond-a Partnerstva za otvorenu upravu (OGP) čine Građanske inicijative, Transparentnost Srbija, Asocijacija onlajn medija, Edukacioni centar Leskovac, Narodni parlament Leskovac i Media i reform centar Niš.

Sve materijale o dosadašnjem radu možete pronaći OVDE.

NAPOMENA: Biće obezbeđena refundacija putnih troškova učesnika/-ca konsultativnog sastanka u Nišu u visini cene povratne autobuske karte, pri čemu je potrebno priložiti autobusku kartu ili potvdu o visini cene karte.